Festival forbyr disposables

Arrangørene av Glastonbury-festivalen har bedt om at musikkfans ikke rocker opp til årets begivenhet med en haug med engangsvapes i sekken. Produktene kan tilby bekvemmelighet for en vaping-camper, men de har lagt ut en «What Not To Bring»-liste på den offisielle nettsiden. Glastonbury 2023 finner sted fra onsdag 21. juni til søndag.

«På Glastonbury Festival brenner vi for å forbedre verden vi lever i. Vi ønsker å gjøre festivalen så bærekraftig som vi kan og har som mål å være sparsommelige med ressurser, minimere vår innvirkning på miljøet vårt og forplikte oss til å forbedre velvære og velferd for alle. som jobber på og kommer for å nyte festivalen, sier arrangørene.

 

Festivalnettstedet viser en liste over arbeidet:

Drikkevannet i reservoarene våre er sterkt overvåket og kvalitetstestet to ganger om dagen under festivalen og de foregående ukene.

Under festivalen og i ukene som følger, utfører Glastonbury Festival kontinuerlig overvåking av vannet i elvene og vassdragene som renner gjennom stedet for å sikre at vannkvaliteten forblir høy for velferden til det lokale dyrelivet.

Festivalen har miljøstyringssystemer på plass og en dyrevernplan for å overvåke helsen til lokal økologi og kontrollere risikoen for skade på lokale økosystemer.
Lag med søppelplukkere jobber gjennom festivalen og etterpå med å samle søppel for hånd.

Siden 2000 har Glastonbury Festival plantet over 10 000 lokale trær og hekkplanter for å støtte og forbedre lokalmiljøet.

Glastonbury jobber hardt for å beskytte sårbare naturtyper, dammer, bekker, hekker og grøfter, ved å opprette naturreservater og ikke-offentlige soner.

Dette betyr at det er strenge krav til enhver handelsmann som også deltar på arrangementet. Hvis det er av tre, må det være godkjent av Forest Stewardship Council eller passende sertifisert, all kaffe, te og drikkesjokolade må være Fair Trade, matemballasje må være komposterbar, og engangsposer er et fullstendig nei-nei.

«What Not To Bring»-listen sier:

Ikke ta med engangsdamp. De forurenser miljøet og kan være farlige på avfallssentraler.
Engangs-e-sigs blir med på den forbudte listen sammen med lysthus, kniver, alt laget av glass, ikke-biologisk nedbrytbart kroppsglitter og engangsservietter. Glastonbury forbød plastflaske for 2019-festivalen. Arrangørene påpeker: «Du kan bli gjennomsøkt ved inngangen for gjenstander».

 

Det begynner å bli hårda bud for å komme inn på en festival eller en konsert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: