Korrupsjonsanklage mot Senator Durpin

AVM oppfordrer til etterforskning av Dick Durbin

American Vapor Manufacturers Association (AVM) har bedt om at Senatets etiske komité undersøker Illinois-senator Dick Durbin for angivelig brudd på Senatets regler ved å forsøke å påvirke U.S.A. Food and Drug Administration (FDA) sine vitenskapelige beslutninger om dampe-produkter, ifølge Vaping360.

Den 14. oktober leverte AVM et brev til lederen og nestlederen i Senatets utvalgte komité for etikk som påsto at Durbin presset FDA til å forby alle dampe-produkter til tross for byråets gjennomgangsprosess for tobakksprodukter (PMTA).

Med henvisning til Durbins merittliste (oppfordrer FDA til å forby dampprodukter via brev, taler i Senatet, pressemeldinger og private møter) sier AVM at de mener at Durbin forsøkte «å forstyrre og påvirke resultatet av en pågående gjennomgangsprosess for utøvende byråer i strid av senatets etiske regler.»

 

 

 

«Senator Durbins arrogante mobbing har nå blitt en alvorlig trussel mot folkehelsen.»

Amanda Wheeler, president, AVM

 

 

 

 

 

«Senator Durbins arrogante mobbing har nå blitt en alvorlig trussel mot folkehelsen,» sa AVM-president Amanda Wheeler i en pressemelding. «I en tid hvor tilliten til offentlige helsemyndigheter allerede er vaklende, bør Durbins skammelige kampanje for å kapre føderal politikk på dette viktige helsespørsmålet komme til en umiddelbar slutt.»

Brevet til Senatskomiteen markerer andre gang i år at AVM har bedt et myndighetsorgan om å undersøke korrupsjon av FDA PMTA-gjennomgangsprosessen.

Ifølge Vaping360 er det usannsynlig at den etiske komiteen seriøst etterforsker Durbin eller beskylder ham for uredelig oppførsel; Durbin er Senatets majoritetsinnpisker, noe som gjør ham til den nest høyest rangerte demokraten i det demokratisk-ledede organet.

 

 

 

**Dampekattas mening:

Det er klart at i et land med så korrupte politikere at de ikke velges etter meninger eller lovnader, men etter formue og inntekt, er det logisk at det ikke skjer noe med etterforskningen.
Senatoren vil trolig få lov til å påvirke bestemmende myndigheter i all framtid. At han er kompis med Bloomberg har sikkert ikke noe med noe å gjøre.

Det er helt sikkert bare spekulasjoner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d