Nikotinbrev

I ren frustrasjon kom jeg til at det ikke er smart å godta alt, derfor måtte jeg bare skrive et lite nikotinbrev.

Kjære tilhørere.

Sånn rent logisk . . imho 🐈 .
. . det er jo et lovlig produkt vi kjøper.

Det er sikkert en som kjenner juridiske termer, og som har litt interesse for damp, som kunne tenke seg å studere det som finnes av lover og regler, samt kontrakter og menneskerettigheter, som også ser en mulighet til å bli verdenskjent om han fikk Klarna eller Paypal for retten og fikk en dampende dommer til å ilegge dem en klekkelig bot (som garantert havner rett i statskassen). Både Klarna og PayPal er motstandere av damp og gjør sitt aller beste for å hindre oss i å kjøpe ‘tobakkrelaterte erstatninger.’

Da kunne vi stakkars dampere, som ikke vil la oss knekke av korrupte, pengegriske myndigheter, helsefanatikere, lobbyister og maktkåte politikere, legge vekk likkistespikerne for godt og få i oss ufarlig (i de mengder det er snakk om i damp), helt lovlig kjøpt nikotin. Vi kunne tilogmed pekt nese til BigPh og BigT som trolig ville måtte forsøke å produsere røykehjelpemidler som faktisk fungerer.

Jeg har fått med meg at nikotintyggegummi, nikotin-nesepray og desslike ikke hjelper mer enn omlag 10% av de som kjøper slikt. Men det er 30% av de som kjøper en damper som klarer å slutte helt med tobakk. Dessuten er det nær 80% av damperne som er tidligere røykere.

Jeg mener bestemt at det hadde vært en fjær i hatten for en sulten advokat.
Er det noen som kjenner en sulten advokat?

Jeg er også klar over at mange av delstatene i usa har så stor gjeld til BigT et de kommer til å gå konkurs om det skulle skje at salget av tobakk reduseres betraktelig. BigT har jo klart å ta balletak på usa og kan jo trolig bestemme usa sine lover helt på egen hånd.

BigPh har nok ikke samme grepet på verdensherredømmet, men med nok penger er vi alle fullt klar over at de, uten å blunke ville gå rett i strupen på den eller de som forsøkte å begrense mulighetene for å stenge sugerøret de har rett i statskassa til alle verdens land. Det var nok ikke uten påtrykk at de trakk Champix fra markedet. Det svir helt sikkert i pungen, men trolig ikke mer enn at de klør seg litt og glemmer det.

Det vil nok ikke påvirke en eventuell rettsak, men med nok trykk fra de riktige helsefolkene og fra rett type jurister og myndighetspersoner som ikke er redd for å gå til krig mot den industrien som (helt lovlig) dreper hundretusenvis av mennesker hvert eneste år mener jeg bestemt at det er mulig å få dommere, jury, forskere og de rette øvrighetsperone til å ta knekken på den delen av legemiddelindutrien som veit utrolig godt at de ikke tjener penger på friske folk.

Eeh..? Vent litt… Gjelder ikke det også sjukehusene? De tjener jo penger kun på sjuke folk? Uten sjuklinger tjener sjukehusene ikke penger.

Det er ikke lenge siden staten beluttet at sjukehus skulle drives etter forretningsmetoden. Det betyr jo helt enkelt at de skal tjene penger. De tjener mere penger jo flere sjuke de behandler. De tjener null på oss som er friske.
Den norske stat, ‘Verdens rikete land’ og BigPharma har altså sammensverget seg mot oss for å tjene enda mere penger.

Alle land som presterer å drifte sjukehus etter forretningsmodellen, er helt åpenlyst i lomma på BigPh. På samme måte som mange stater i usa er rævkjørt av BigT.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggere liker dette: