Oppdatering fra PHE

Det britiske helsevesenet fortsetter sine undersøkelser om røyking og damping og går fortsatt sterkt i motsatt retning av de fleste europeiske og amerikanske.
De anbefaler sterkt at røykere går over til damp og at folk som ikke røyker ikke bør begynne med verken eller.  🙂
.
  • The government’s Tobacco Control Plan for England tasked Public Health England (PHE) to update its 2015 vaping evidence review every year until 2022. The sixth report was released on Thursday and looks at the prevalence of vaping among young people and adults.
.
Professor Ann McNeil – som har ledet undersøkelsen sier at «Det er vanskelig for røykere å forstå de mange motstridende rapporter om røyking og damping.»
Det skjønner jeg godt.
.
Amerikanske myndigheter har nå bekreftet at vitamin E-acetate – et fortykningsmiddel som tilsettes cannabis juice – var den hovedsaklige årsaken til dødsfallene i usa i fjor. Det er ulovlig å bruke vitamin E-acetate i Europa.
.
PHE sier videre at «Røykere bør oppfordres til å forsøke regulerte nikotinholdige dampeprodukter, gjerne sammen med andre røykesluttprodukter og aktiv adferdsstøtte, for å øke sjansen for å slutte og røyke.»
.
  1. “E-cigarettes are far less harmful than smoking, which causes 220 premature deaths a day in England. Our advice remains that for anyone who smokes tobacco, the most important thing is to stop smoking altogether and e-cigarettes can be an effective way to help smokers do that.”
.
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

X
%d bloggere liker dette: