Omtale: Ezee

I forrige uke dumpet det ned en liten pakke med ferdigfylte sigalikes i postkassa mi.
En dansk leverandør ville at jeg skulle prøve disse og gjerne omtale dem på dampekatta. Klart jeg takket ja. 🙂

 

De to rødbrune heter tobakk og de grønne heter mentol. Det står på pakken og på damperne at de inneholder 20mg nikotin. Det har jeg fått bekreftet fra leverandøren som også kan levere andre styrker.

 


Utstyret i omtalen ble levert fritt for vederlag fra ezee-e.dk for å lage en omtale. Produktet har ingen annonseverdi og alle uttalelser er basert på personlig mening, erfaring og preferanser.

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

 

 

 

Jeg åpna esken og funderte litt på hvordan jeg skulle få ut damperen, men fant fort ut at jeg måtte dra neglen rundt toppen og ta av lokket på tuben den lå i.

Da kunne jeg beundre nyervervelsen.

 

 

 

 

 

Den later som den gløder i enden. Slik vi alle husker st sigaretter gjorde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Munnstykket ser ut som et filter, og det er en løs gummiknott med hull som sittter i den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ingen flere løse deler og ingen måte å etterfylle juice eller lade batteriet. Brukes til den er tom, (400 trekk) for så å kastes i rett sorteringsspann. Enkelt og lettvint for røykere som vil teste damp, men litt i minste laget for oss som etter mange år på damp, kjører på pluss 60 watt og magadrag.
Den er 117 mm lang og 10 mm i diameter. Litt større enn en ‘vanlig’ sigarett.

 

 Kjøp Ezee fra ezee-e.dk/ for 30-50 danske kroner 

 

Damen i huset (sjefen) har en Pico som etter 6 år fortsatt får TY4 på10 watt og hun satte pris på denne; ingen fyringknapp og smaken var ok, sa hun. Den forsvant ned i håndveska hennes uten fare for selvfyring. (Men hun finner den sikkert aldri igjen.)  😉

Tobakksmaken var brukbart god og mentolen smakte godt, mente hun. Men vi er begge enige om at det ikke kjennes som det er 20mg nikotin i dem.
Mentolvarianten smaker rett nok ‘litt mer,’  Det kommer sikkert av at den kun inneholder omlag 20% VG.  Tobakkvarianten inneholder 50/50 PG/VG.

Personlig likte jeg mentolsmaken bedre enn den som heter tobakk. Den smakte litt kjemisk. Men nå damper jeg aldri tobakksmaker, kun fruktige juicer får plass i mine tanker. Derfor er jeg heller ikke rett person til å dømme tobakksmaker.
Noen dager seinere har vi begge blitt enige om at mentolvarianten kommer vi trolig til å bruke til de er tomme, men tobakkvarianten vil nok bli liggende i en skuff.

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene.
Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

Jeg ser på hjemmesida deres at de har en variant du kan lade opp. Den minner mye om eGo sin generasjon 2. Samme lademåte og samme type filtertanker. Løse beholdere med juice og coil uten mulighet til etterfylling.

De skriver også at de har utviklet denne selv og at de er danske, tidligere røykere. Ezee produseres av Sherry Inc.
Alle juicene i Ezee er produsert av FeelLife Bioscience International Co., Ltd. i Shenzhen. Det er der det aller meste av dampere og tilbehør produseres.

Ezee Go skal gi meg ca 400 trekk. Jeg har ikke klart å tømme noen av de jeg har, men erfaringer med eGo og tidligere ‘sigalikes’ gjør at jeg stiller meg tvilende til det tallet.

 

Konklusjon:

En liten, enkel damper som er brukbar for nybegynnere og for dampere som ikke vil ha med seg batteripakke og tank, og som ikke vil gi avkall på sigarettutseendet.
Enkel i bruk. Ingen knapper eller innstillinger.
Suverent å putte noen i lomma når du skal på party fordi det ikke er krise om du skulle miste den.
Billig i innkjøp.

Styr unna denne om du ikke gjerne vil ha en billig, enkel variant du ikke har angst for å miste.

 

 Kjøp Ezee fra ezee-e.dk/ for 30-50 danske kroner 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: