Omtale: Stick Prince Kit med TFV12 Prince tank

Stick Prince TFV12  –  Den kom med postdama idag.

Duverden, dette er saker. En ny og større variant av V8 og X8. O hildrane du. 🙂
Klok av skade ved omtale av Cloud Beast King tok jeg små trekk med full åpning på luftinga og begynte smakinga etter at jeg hadde koblet ned brannvarsleren i taket utenfor mancaven min.

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

Man trenger store lunger om man skal ha en TFV12-tank, enten den heter Prince eller Cloud Beast King. Med store lunger og riktig tank kommer det også store skyer.
Det har Smok klart med sin utvikling av TFV-serien. Dette er dampmaskinen for skyjegeren. Selv om  Stick Prince er liten, er det ingen småtass når det kommer til skyer og smak. Her er det mer enn nok av begge deler.

 

Det er ikke store forskjellen på en V8 og en Prince om man ser bort fra tankens fasong. Det er det samme 3000 mAh batteriet med en litt annen utforming.
Batteridelen er litt høyere, men like tykt. Princen har fått en annen fot som gjør at den virker litt annerledes.
Snedig hexagonform på fyringsknappen gir den også et stiligere uteseende.

Prince-tanken er en typisk TFV12-tank. Den er stor – i ordets rette forstand akkurat slik det skal være. Sammenligningen med en TFV8-tank blir rått parti. Luftehullene er større, coilen er større og den tar gjerne imot 8 ml juice.  Om man ønsker det, kan man som ekstrautstyr kjøpe en EU-tank som rommer de høye herrene i EU sine fattige 2 ml. Men med en tørst tank som TFV12 er, er det ikke lange stunden man kan kose seg med den før man må fylle på mer juice.

 

Kjøp Stick Prince hos Friskedrag.no for 549,-

Kjøp Stick Prince hos nettdamp.no for 499.-

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

En ekstra sikkerhet er låseknapp på den vribare toppen når du skal fylle på juice.

Det et irriterende å oppleve at toppen har åpnet seg når den ikke skal det og håndveska eller lomma er full av juice når du skal hente den opp.
Lurt tenkt av designeren.

 

 

 

Trykk inn låseknappen og vri toppen slik du gjør på mange tanker idag.
En utvikling jeg setter stor pris på – Gjør gjerne enkle ting enda enklere. Men sørg for at det fungerer slik det er tenkt å skulle fungere. Det gjør dette.

 

 

Kjøp Stick Prince hos Friskedrag.no for 549,-

Kjøp Stick Prince hos nettdamp.no for 499.-

 

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har egentlig ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

Så er tankene på både Prince og V8 fylt med samme juice og batteriene er fulle.
Fem kjappe klikk på fyringsknappen og jeg er klar til å utfordre nykommeren.
Man kjenner tydelig forskjell på TFV8 og 12. Det er helt klart mer av det meste i en TFV12 sammenlignet med en TFV8. Mer damp, mere smak, mere og større skyer.
Jeg mener også å kjenne at den gir meg mer nikotin enn V8 gjør. Trolig har det med coilen å gjøre. Prince kjører med 0.17 mot V8 sin 0.18. Ikke store forskjellen, men Prince sin coil er nesten dobbelt så stor. Nåja, ikke riktig så stor, men nesten. Men med 12 luftehull i coilen er det nok ingen fare med tilgang på verken luft eller juice.

De store luftehullene på tanken gir også mer luft og det merkes på lungene. Med TFV12 trenger du store lunger.  Dette er ikke noe for dampere som er vant med MTL og 1.8 Ohm. 🙂 Selv med full åpning på V8 kjennes det ut som den er trang i draget selv om Princen er strupt til halv åpning. Med full åpning på Prince er det overhode ingen motstand i det hele tatt.

 

Konklusjon:

En fantastisk tank som jeg trolig kommer til å benytte ofte. Det er imo ikke så typisk TFV12 som Cloud Beast King er. Den er snillere og gir meg en bedre følelse av dampen og av dampinga. Cloud Beast King har ingen hemninger i det hele tatt. Den gir alt den har og litt til. Prince gir deg også alt, men ikke mer enn det og det er nok for meg.

Jeg har derimot en liten mistanke om at Prince er litt tørstere enn Cloud Beast King. Jeg fylte opp både V8 og Prince i formiddag og nå, på ettermiddgen er begge nesten tomme. Da har jeg altså dampet opp 14 ml hittil idag.
Men duverden for en smaksopplevelse Prince er. Jeg har dampet samme juice (egenprodusert kirsebær på flere ulike tanker hele uka,) men Prince gir meg en fyldigere, klarere smak som kommer til sin fulle rett på utpust.

Dette er ikke den første damperen en nybegynner skal kjøpe.

 

 

Litt teknisk informasjon for de som vil ha det:

Smok TFV12 Prince egenskaper:

 • Størrelse: 63x28mm
 • Konstruksjon i rustfritt stål
 • 8.0ml kapasitet
 • Laget for smak og store skyer
 • Store justerbare luftehull
 • Bred Cobra drip tip
 • Påfylling fra toppen som åpnes ved å trykke på en knapp

 

Innhold i esken:

 • 1st Stick Prince-batteri
 • 1st TFV12 Prince Tank
 • 1st V12 Prince-M4 0,17ohm coil (forhåndsinstallert)
 • 1st V12 Prince-M4 0,17ohm coil
 • 1st USB-kabel
 • 1st erstatningsglassrør
 • 1st brukerhåndbok

 

Kjøp Stick Prince hos Friskedrag.no for 549,-

Kjøp Stick Prince hos nettdamp.no for 499.-

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Omtale: Stick Prince Kit med TFV12 Prince tank

 1. Alf says:

  Rettelse:
  Coilene har reelt 4 åpninger for bomullen å slippe inn juice. Ikke 12.. Det er bare for syns skyld der er 12 mindre hull totalt utenpå de reelle 4..
  Den har 2 luftehull i tanken (der luften faktisk kommer inn) siden åpningen i coilen kan ikke kalles luftehull men juice slots.
  Anbefaler sterkt å bytte ut M4 coilen med Mesh coilen på dette kittet.
  Og det koster 429kr hos Nettdamp… Ikle 499😉

  Veldig enkel og grei stick for både nybegynnere og viderekomne. Anbefales!🙂

  • OrdmorMay says:

   Jeg trosset katte-rådet, og gikk for en slik som nybegynner 🙂 Vel, det skal sies at jeg for et år siden testet en e-sigarett (formet som sigarett), men som gammel rullings-elsker syntes jeg ikke jeg fikk nok damp. Røykefølelsen uteble, og smaken var ikke sammenlignbar. Så lykken ble altså fulle magadrag, med sjokoladesmakk og maaaaaaasse røyk! Liker også at denne gir meg mer å «fikle» med, det trigger nerdinnen i meg. Nå skal jeg utforske smaksverdenen, så jeg ser stadig etter råd om å lage egne juicer.

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggere liker dette: