Omtale: Crebox C75

Da jeg åpnet esken med Crebox C75 ble jeg lettere forbauset over hvor lite den veide. Såvidt over 100 gram med innebygget batteri. Det er jo ikke stort mer enn et 18650 batteri.

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

Crebox C75 med silikon cover

Stilig svart mod med overflate som minner mye om noe gummilignende materiale. Et svart silikon cover følger med. Det har tilogmed en klaff som dekker usb-åpningen.

Dessuten sier produsenten at den er vanntett. Nå har jeg ingen planer om å dampe under vann, men det er kjekt å vite at jeg kan bade med Crebox C75 uten at den tar skade av en dukkert.

Om tanken jeg setter på tåler vannet er jeg derimot ikke like trygg på.

Den føles behagelig å holde både med silikoncoveret og uten. Trolig vil coveret beskytte mot skader dersom den skulle gå i bakken, men tanken vil nok ikke beskyttes like godt.

Med 75 Watt på full guffe skal det ikke være noe iveien for kraftige skyer – om du ikke er totalt avhengig av vikla Clapton og 0,12 Ohm. Vi vanlige dampere klarer oss bra uten det der. 2400 mAh er ikke imponerende som batteri, men det er ganske sikkert nok for de fleste av oss.

Slik ser Crebox C75 ut naken.

En artig detalj er at 510-koblingen er firkantet. At den også er helt flat gjør at den gjerne tar store tanker selv om manualen sier 24mm som maksimum.

At Crebox C75 bare er 95 mm høy, gjør at den lett får plass i brystlomma når den ikke veier mer enn den gjør. Vi som har brystlomme har ofte en lei tendens til å putte alt mulig oppi den. (egen erfaring) At det ser dustete ut er en side av saken, at det vi har i brystlomma ofte detter ut og forsvinner i en kum eller i et hull i bakken, er en annen. Men poenget er at denne ikke veier så mye at du blir sidetung og får skjev rygg av å ha den i brystlomma.

Tre kjappe på fyringsknappen gjør det mulig å stille inn TC på Fahrenheit eller Celsiuser om du ikke heller vil kjøre bypass på Volt.

Snedig med vanntett mod og hette foran usb-koblingen.

 

 

Ijoye Crebox C75 75W TC Box Mod
Material: ABS
Power Supply: Built-in rechargeable battery
Battery Capacity: 2400mAh
Output mode: Bypass / Wattage / TC ( F / C )
Auto fit and switch SS, Kanthal, Ni, Ti wire
Variable wattage: 5 – 75W
Variable voltage: 3.2 – 4.2V
Temperature range: 100 – 300C / 200 – 600F
Resistance range: 0.1 – 3.0ohm
The world’s first waterproof box mod
HD display screen
USA design stable chip
Dust proof sillcone cap
Rubber paint, good touch feeling
Charging via USB cable
Thread type: 510 manual threading
Battery Cover Type: Screwed 

 

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

Jeg finner ingen norske forhandlere av Crebox C75, men Gearbest har den til 340,38 NOK

Hos Fasttech koster den $40,69

 

Min konklusjon: En utrolig flott mod. Den virker solid og den ligger bra i hånda, men den har litt for lite batteritid. En vanntett mod bør stå øverst på enhver dampers ønskeliste.  75 Watt er mer enn nok til oss hobbyamatører som er hekta på dampen.

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: