Marlboro dumper Juul og kjøper NJOY

NJOY is one of the few e-cigarette makers to get clearance from federal regulators. PHOTO: ANGELA OWENS/THE WALL STREET JOURNAL

Marlboro-produsenten Altria Group Inc. har kjøpt vaping-pioneren NJOY Holdings Inc. for minst 2,75 milliarder dollar, etter å ha avsluttet kapittelet om sin katastrofale investering i e-sigarettprodusenten Juul Labs Inc.

Avtalen for NJOY, en av de få e-sigarettprodusentene hvis produkter har godkjenning fra føderale myndigheter, inkludert ytterligere 500 millioner dollar dersom Food and Drug Administration godkjenner ytterligere NJOY-produkter. Disse inkluderer påfyllingsputene med mentolsmak de selger for tiden og en ny versjon av enheten som bruker en Bluetooth-tilkobling for å autentisere brukeren før den låser opp.

Wall Street Journal rapporterte forrige uke at Altria var i fortrolige samtaler om å kjøpe NJOY for minst 2,75 milliarder dollar og selge sin eierandel i Juul.

 

PHOTO: ANGELA OWENS/THE WALL STREET JOURNAL

Les hele artikkelen på engelsk her

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: