Destruerte 1,4 tonn dampere

Officials seized more than one million tonnes of illegal vapes

La dette være en advarsel til useriøse forhandlere der ute, nettet strammer seg. Mer enn 1,4 tonn ulovlige dampeutstyr har blitt tatt av gatene i løpet av de siste seks månedene.

Ian Harrison, som talte på vegne av North East Trading Standards Association, sa: «Damping utgjør en liten brøkdel av risikoen ved røyking, som dreper to av tre livslange røykere, men antallet dampe-enheter som er beslaglagt av handelsstandarder indikerer omfanget av røyking. ikke-kompatible produkter på markedet.»
UKVIA produserer nyttige veiledningsdokumenter som er tilgjengelige gratis for alle forhandlere.

Officials seized more than one million tonnes of illegal vapes

Den enorme fangsten som ble beslaglagt av handelsstandarder fra hele Nordøsten inkluderte enheter som ble solgt til barn, manglet obligatoriske helseadvarsler og i noen tilfeller hadde en nikotinkapasitet godt over offisielle grenser.

Totalt er produkter med en vekt på 1,4 tonn nå sendt til destruering. Men omfanget av samlingen har ført til advarsler til brukere om å sørge for at de setter seg selv i fare ved å kjøpe fra potensielle useriøse handelsmenn.

 

«Forbrukere bør passe på når de kjøper dampeprodukter, og en anerkjent dampebutikk er alltid det beste alternativet for folk som ønsker å bruke dem til å slutte å røyke.

«Handelsstandarder vil fortsette å spille en rolle i å sikre at dampe-markedet er regulert for å gi trygghet til forbrukerne.»

 

Artikkelen kan leses her.

Edit

*Jeg kryper til korset og korrigerer. Men under bildet i artikkelen står det «more than one million ton.» Jeg er flat som et flatbrød etter mail og korrekser på meldinger. 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: