Norse Impact AB (publ): Bolagets produkter kommer att säljas genom Direkten

Bolaget meddelar härmed att det finns en överenskommelse mellan parterna, Direkten och Norse Impact, att Direkten kommer att sälja Norse Impacts produkter genom sina försäljningsställen. I första hand handlar det om försäljning av engångs E-cigaretter (Engångsartiklar).

År 1997 gick ett större antal handlare samman och skapade det som nu är Direkten. Strategin var att skapa en stark organisation av oberoende handlare som står tillsammans och gör inköp med kedjefördelar.

Med stark lokal förankring är Direkten en leverantör av ett mycket brett utbud av tjänster. Det handlar om allt från spel och tobak till betaltjänster och biljettförsäljning. Direkten har idag 166 butiker spridda över Sverige.

  • Detta är en milstolpe för vårt bolag. Med fokus på den svenska detaljhandelsmarknaden arbetar vi intensivt med att etablera egna varumärken och med egna produkter som omfattas av bolagets exklusiva avtal, säger Marius Arnesen, VD Norse Impact.

 

 

Link til artikkelen:

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggere liker dette: