Juul 2 rulles ut i UK

Juul Labs har rullet ut sitt neste generasjons system, JUUL2, for salg på tvers av detaljbutikker i Storbritannia.

 

  • Selskapet sier at dette markerer det siste trinnet i sitt oppdrag for å flytte flere voksne røykere fra brennbare sigaretter.

Juul Labs benyttet anledningen til å bekrefte at det er fokusert på å bekjempe bruk av mindreårige.

 

Jeg synes at intensjonen i den uthevede teksten er meget god, men det låter merkelig når det kommer fra en av verdens største sigarettprodusenter som, for ikke lenge siden gikk ut med Juul1 som substitutt til narresmokk for småbarn.

Hvis de har fått i oppdrg å få røykere til å bli dampere, burde de jo sluttet å produsere sigaretter idag.

Satt på spissen. Javel, men de kjørte reklamekampanjer via både influensere og skolemiljøer. Kun for å få unge og barn til å bli hekta på et produkt beregnet på voksne røykere.

Det eskalerte og endte med at flere tusen ungdommer ble innlagt på sjukehus med livstruende skader og hundrevis døde. Rett nok ikke av Juul sine egne produkter, men kyniske kjeltringer som klarte å fylle Juul sine pods med Vitamin E-acetat og solgte dem som ekte.

Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


Selskapet sier:

 «JUUL2-systemet har blitt oppdatert fra tidligere versjoner med ny teknologi og funksjoner for voksne røykere, inkludert evnen til å bekjempe potensielt skadelige forfalskede og kompatible pods. «Etter en vellykket pilotlansering på nettstedet Juul.co.uk i fjor høst, vil JUUL2 være tilgjengelig for voksne røykere å kjøpe fra en rekke store utsalgssteder over hele landet denne måneden.»

Jaha… Det er ikke mulig å bruke uekte eller pods det er tuklet med? Du kan kun kjøpe pods fra Juul.

Dette er litt merkelig:

‘Iterasjon’ er tillatt på norsk, men det betyr gjentagelse, hakk i plata, reprise og omkved.
Det er altså ikke et nyutviklet podsystem de kommer med. Det er kun en gjentagelse av den som satte tusenvis av unge mennesker i livsfare.


Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformsjon kommer fra produsent og leverandør.

 

 


Hvordan skiller den nye iterasjonen av pod-systemet seg?

En mer konsistent dampopplevelse som konkurrerer med brennbare sigaretter En nydesignet enhet med et større, langvarig batteri og smart lyssystem som kommuniserer e-væskenivå og batterilevetid

Nydesignede pods (18 mg/ml nikotinstyrke) i Virginia Tobacco, Polar Menthol, Crisp Menthol og New Autumn Tobakk, Ruby Menthol og Summer Menthol smaker. Teknologi for å forhindre uautorisert bruk, for eksempel inkludering av JUULpod ID for ytterligere å bekjempe forfalskede pods.


Ikke spesielt mye nytt og relolusjonerende her.
Dette er i min verden, svada og intetsigende ord. Satt sammen til et forsøk på å pynte på virkeligheten. Det er de samme ordene som brukes av alle produsenter av dampeutstyr.
At de påpeker at du ikke kan bruke andre pods enn de du må kjøpe med ferdig juice, fra Juul, er sikkert salgsfremmende i deres verden.

Når de samtidig lover at britiske forhandlere som lagerfører JUUL-produkter vil fortsette å opprettholde selskapets «Challenge 25» aldersverifiseringspolicy, (huff for et kronglete ord) vil de ikke akseptere at folk mellom 18 og 25 år, er voksne nok til å ta egne valg.

De vil nekte røykere under 25 år å kjøpe produktet. 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


Lenke til artikkelen her.

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: