Juul bruker nic-salt for å lokke folk.

Nikotinformulaen som brukes av den kontroversielle e-sigarettprodusenten Juul Labs Inc, er nesten identisk med smaken og den vanedannende profilen til Altria Group Incs meget suksessrike merkevare fra Marlboro-sigaretten, antyder ny forskning.
Formuleringen av Juuls nikotinsalt -aerosol ble designet for å gjøre det langt enklere for brukere å inhalere større mengder nikotin uten å kneble, gispe eller hoste – eller til og med legge merke til det.
 .
For å sammenligne Juul-vapenheter med Marlboro-sigaretter, analyserte forskerne mengden og kjemisk sammensetning av nikotinet i Juuls patronlignende engangsbelegg., og fant tilnærmet stor likhet.
.
Nikotinsalt var ikke i bruk innen esigaretter før Juul kom ut på markedet…. Flere sa seg skeptisk til dette, nå smeller det og tilbake…. jeg og har nevnt før at nikotinen som påvirkes av syrer vil få annet opptak, og at det skjer i tobakk, det skjer i noen røyksesluttprodukter. Nikotinen i seg selv er ikke avhengighetsskapende… men endret med syrer… tja… opptak endres ihvertfall. (dette er attestert fra noen forskere og som mulig grunn)
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

X
%d bloggere liker dette: