Omtale: Dotmod dotAIO (Perfekt som gave til dama.)

Du store allverden!! For en søt liten tass 🙂  Jeg aner ikke hvor den kom fra siden jeg mistet kontakt med omverdenen da jeg oppdaget denne.Gleden gikk ganske snart over til opphisselse da jeg så hvor mye som fulgte med den og hvor mye knask som var i esken.

 

 

To driptipper i nesten ekte gull og en i plast for allergikere. Flust med pakninger i ulike størelser og en overgang til Nautilis-coiler. Designeren her må ha tenkt godt utenfor boksen. Både Direkte Lungedrag og Munn Til Lunge på samme damper. En slags uregulert mod med innstillinger for hvordan DU damper. Kan minne mye om billetbox. Det er nok tanken bak dotAIO 

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

 

Trykk på fyringsknappen så på den lille knappen for å regulere watt. Ringen rundt fyringsknappen indikerer hvor mye du har den på.

 

Kjøp dotAIO fra pgvg.no for 1290.- her

 

Jeg oppdaget fort at batteriet ikke satte pris på mine magadrag. Batteriet gjorde meg oppmerksom på at det ikke ville mer etter noen små timer med damping. Rundt fyringsknappen er det lysdioder som blunket rødt ved lav batterikapasitet. Jeg la batteriet i laderen og så at det fortsatt var tre streker (av fire mulige) igjen. Mystisk.
En rask kikk i manualen fortalte meg at det er dry-hit beskyttelen som sier fra. Den lille mengden med ull på coilen tåler ikke mine magadrag for ekte mannfolk. Men det ble bedre da jeg reduserte watt fra Strong til Medium.

 

 

Coil og tank er finurlig plassert og det er utroig enket å fylle tanken. Du skal bare ta ut den lille silikonproppen du ser øvert på bildet og fylle på med din elsklingsjuice.
Når du trenger å bytte coilen skal du ta ut hele tanken og dra ut den brukte coilen. Kast den og dytt inn en ny. Enkelt og greitt.

En liten ulenpe at tanken bør være nesten helt tom når du skal bytte coil. Tanken er nemlig åpen i begge ender. Men vi som er vant med Nautilus klarer det uten store problemer. 😉
Når jeg snakker om Nautilus 😉 I esken ligger det også et adapter slik at dotAIO  kan bruke Nautiluscoiler.
Om du heller vil ha den som rba, er det fullt mulig å kjøpe det. Det finnes som ekstrautstyr.

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene.
Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

dotAIO ligger godt i hånden. Den er ikke for stor eller for liten. Den er faktisk ‘akkurat passe.’ Den matte overflaten både på mod og på deksler gir den et eksklusivt preg. Fyringsknapp på forsiden er litt uvant, men jeg venner med fort til det. Det er med på å øke eksklusiviteten et hakk. Det er heller ikke mye plast i en dotAIO. Det er kun tanken som er plast. Både kasse og deksler er laget i en sinklegering.

 

Kjøp dotAIO fra pgvg.no for 1290.- her

 

Inkludert i esken:

En (1) dotAIO
En (1) 2.7 ml e-juice tank (PCTG)
En (1) luftkontroll base
En (1) adapter for Aspire Nautilus coiler
En (1) tank plug
En (1) silikon bumper
En (1) 0.3 ohm Coil
En (1) 1.6 ohm Coil
To (2) Drip tips (gull, ultem)
Seks (6) O-ringer
En (1) USB Type-C ladekabel
En (1) Garantibevis  

 

Konklusjon:

En meget lekker sak som er en mellomting mellom pod og billetbox, men den er litt større slik at den ikke forsvinner i lomma. Med 18650-batteri har du også strøm ganske mye lengre.
Pluss for enkel fylling av tank.
Pluss for regulering av watt.
Pluss for lite bruk av plast.
Pluss for dry-hit beskyttelse.

Kun et lite minus i min bok for litt krøkkete plassering av luftehullet til tank og coil. Men jeg venner meg fort til å fyre med pekefingeren. Da unngår jeg å dekke til luftehullet.

 

Kjøper du en til deg sjøl bør du kjøpe to og la ektefelle/samboer få den andre. 😉 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokmerk permalink.

Om Dampekatta

Pensjonert, pasjonert katteeier og damper.

Kjør debatt. Har du en mening om dette?