Omtale: Uwell Amulet

Det er den minste jeg har sett!
Jeg har hørt mye om Pods og jeg har hatt noen ulike mellom fingrene. Små, enkle dampere som aktiveres ved å suge på dem. Ingen knapper eller innstillinger å holde rede på. Utrolig enket for nybegynnere i dampens verden.
Så kom den som lignet på et armbåndsur og jeg måtte jo bare prøve en, selv om jeg ikke er MTL-damper. Mine dampere er digre med store tanker. Skyene er tjukke og feite som de blir med lungetrekk fra en tidligere storrøyker. 🙂

Dampeklokken er ikke stor sammenlignet med andre dampere i heimen, og som pod er den liten. 🙂 Men den er litt større enn en herreklokke.

Enkel å stille inn tid og dato på, selv om jeg kom til å tru at vi var kommet til 2020. 🙂 Touchscreen (berøringsskjerm) gjør at du enkelt kan gå inn i innstillinger via skjermen. Innstillinger aktiveres med tre trykk på det som kan minne om en fyringsknapp. Den er der kun til innstillinger.
Ellers er det ikke noen andre innstillinger i det hele tatt.
Bare å fylle juice, vente litt til juicen trekker inn i coilen så kan du dampe av hjertens lyst.


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 
Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

Den blanke delen øverst er tank, coil og munnstykke. Resten er batteri. Klokka er på den andre siden. Dette er liksom baksiden, den siden som vender ned mot armen når du har den på.


Her er bunnen av tanken. Påfyllinga er under silikonknotten til venstre på bildet.

Kjøp Amulet fra dampoteket for kr 395.00 her
Kjøp Amulet fra pgvg.no for kr. 399,00 her
Kjøp Amulet fra nettdamp.no for kr 319.00 her
Kjøp Amulet fra nosmoke.no for kr. 399,00 her
Kjøp Amulet fra krsdamp.no for kr 410,00 her
Kjøp Amulet fra elektroniskesigaretter for kr 469.00 herDe to gullknappene er kontaktpunktene mellom tank og batteri. Tanken passer nedi her.


Profilbilde av tanken. En liten boble øverst viser at den er nesten helt full.

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret.
Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.
Den silikonbelagte reima til poden er behagelig glatt uten å være ubehagelig, en trykknapp-lignende låsemekanisme som føles riktig og som sitter bra fast. Den faller ikke av selv om du er ute på joggetur.
Kassen til poden (urkassen) er av hardplast og virker meget solid. En smekklås sørger for at den sitter godt fast.

Utløsermekanismen er en knapp nede på høyre side av kassen. Trykker du på denne, løsner damperen fra kassen og du kan plukke den opp og dampe.Produktspesifikasjoner: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

X
%d bloggere liker dette: