Omtale: Freemax Mesh Pro

Denne har jeg hørt mye bra om og da jeg fant et eksemplar liggende i en dampesjappe i Byen kunne jeg ikke dy meg. Herligheten ble plasert pent i bilen og passet på under hele turen hjem.
Det er ikke måte på hvor mye dampebutikkene skryter av denne. Likeens de kjente Youtubere som lever av å pushe dampedingser.


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

Jeg hadde store forhåpninger om en dampeopplevelse uten sidestykke da jeg kom hjem, pakket ut godsaken, ga den en omgang i vaskemaskinen før jeg monterte den og helte på min hjemmelagede skillingsbollejuice.

 

 

 

 

 

Den røde flekken er der for å markere hvor du skal skyve for å åpne tanken når du skal fylle den.

Utrolig kjekt, men det er et lite problem når du legger den i veska eller i lomma og den åpner seg sjøl.

Da har du veska eller lomma full av juice på kort tid. (erfaring med egen lomme)

 

Min utgave er i svart resin med nonfigurativt fargemønster. Den finnes også i farget metall med utfrest mønster. At driptipen allikevel er i resin er en fordel. Da slipper man å brenne seg på leppa under damping.

 

Som dere ser, det er bare å finne fram go’moden og velge den fargen du vil ha på tanken. 🙂

Tanken er fylt og jeg syns at min egen juice er best på rundt 60 watt.

Det er ikke noe å utsette på smaken, men siden dampen blir varmere enn jeg vil ha den går jeg raskt ned til 60. Så ned til 58. Den ble litt kjøligere enn jeg vil ha den og går opp til 60 som jeg syns er best.
Det må bemerkes at jeg syns denne juicen smaker best – i min munn – på 60 watt. Det er ikke min mening å si at all juice er best på 60 watt på denne tanken. Det er kun min personige mening.

Kjøp Freemax Mesh Pro hos pgvg.no for kr. 289
Kjøp Freemax Mesh Pro hos nosmoke.no for kr. 279
Kjøp Freemax Mesh Pro hos nettdamp.no for kr 269
Kjøp Freemax Mesh Pro hos friskedrg.no for kr. 289

Jeg har brukt Freemax Mesh Pro en uke tid på Captainen og kan ikke finne noe alvorlig negativt å skrive om den. Det eneste jeg vil bemerke er at siden det ikke er lås på toppdelen når jeg skal fylle den, har den lett for å åpne seg sjøl når jeg har den i lomma.
Jeg har to ganger fått bilsetet fullt av juice og en gang tømte den seg i sofaen på terrassen. Buksa gikk rett i vaskemaskina, men bilsetet og sofaen fikk ikke plass der. De ble manuelt skrubbet.

FreeMax Mesh Pro egenskaper:

 • Størrelse: 59.8x25mm
 • Konstruksjon i rustfritt stål og resin
 • Opptil 6ml kapasitet
 • Flere typer mesh-coiler tilgjengelig
 • Laget for smak og store skyer
 • Store justerbare luftehull
 • Bred Resin drip tip
 • Enkel påfylling fra toppen

Pakken inneholder:

 • 1 x FreeMax Mesh Pro Tank
 • 1 x Double Mesh 0.2ohm coil
 • 1 x Single Mesh 0.15ohm coil
 • 1 x Reserveglass (6ml)
 • 1 x Pose med o-ringer
 • 1 x Bruksanvisning på engelsk

Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


Konklusjon:

Fantastisk bra tank til innendørs bruk hjemme. Den gir god smak på juicen og coilen reagerer på selv små endringer av watt med endringer i smak og temperatur. Det er derfor utrolig enkelt å finne din smakspreferanse.

Freemax Mesh Pre er enkel å fylle fra toppen, slik de aller fleste tanker er idag. Men Freemax har ikke noen låseanordning på toppen som skyves bakover for å komme til påfyllingshullet. Derfor er det utrolig uheldig at den åpner seg når den ligger i lomma eller i en veske.
Den bør ikke transporteres med juice i tanken. Du er nesten garantert at den er tom når du henter den opp igjen.
Stort minustegn i boka.

Dampekatta

Pensjonert, pasjonert katteeier og damper.

2 thoughts on “Omtale: Freemax Mesh Pro

Kjør debatt. Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

X
%d bloggere liker dette: