Dampesjapper: Skyen i Byen

Det er ikke ofte jeg er innom dampesjapper, men jeg passer på når jeg er i nærheten av en å stikke innom.
Sist jeg var i Bergen hadde Skyen i Byen flyttet 50 meter borti gata. Nyoppussede flotte lokaler. Litt vanskelig å parkere for oss langveisfarende som kommer med bil, men det er aldri langt til en ledig parkeringsplass.

68_n

Jeg husker godt de gamle lokalene; så små at fem kunder akkurat fikk plass innafor døra. Liten disk, liten utstilling, men ganske bra utvalg på lageret.

Nå har Christer fått nye store lokaler. Oversiktlig med det samme du kommer inn og det første du ser er en liten sittegruppe med plass til opptil flere kunder. Montre med glassdører langs veggene inneholder et stort utvalg av ulike typer juice og komplette damedingser. Her kan du beundre det aller siste i modeller og det er mye å velge på.

56806

Dette er lekkert. Nøytrale, duse farger, glassmontre med utstyr og juice.
Selv hadde jeg kun planer om å fylle opp med litt aroma, men gikk ut med mer aroma enn jeg hadde planlagt å ta med meg.  En liten Freemax MeshPro havna også i handlekorga mi.

 

533

Delikat og lekkert gjennomført innredning gjør varene mer attraktive og du får lyst til å handle mer enn du kanskje egentlig hadde tenkt å gjøre. Men det er jo ikke skadelig.

 

565278

 


Produkter som omtales er mine egne og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

56247

Om du bare vil sitte ned en stund, kan du hekte baken opp på en barstol og kikke på folk og bilene i Øvregaten. Christer har sikkert ikke noe imot at du blir en stund, selv om du ikke kjøper noe.

 

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

X
%d bloggere liker dette: