Omtale: Smok I-Priv 230W

Smok I-Priv 230WSfikk meg nesten til å ramle av stolen da jeg satte i batterier og startet den. En dame som har gjemt seg inni den, prata til meg.
Smok I-Priv 230WS har en nytt og spennende utseende. Noen ville sikkert kalle det innovativt, men slike rare ord vil jeg helst ikke bruke.

Det som derimot betyr mye, er at I-Priv 230 ikke har skarpe kanter og er derfor meget behaglig å holde – uten at jeg behøver å ha lillefingeren under for at den ikke skal glippe ut av hånda mi. Den er tjukkere på midten og derfor er den lettere å holde på enn om den hadde hatt parallelle, motstående sider.

De digre ørene gjør at det er ikke mulig å sette på en tank med størse diameter enn 24mm

 

Det syns tydelig at dette er en Smok-mod. Kobradesignet som Smok nå bruker på mye av utstyret de leverer forteller det. SMOK-logo på forsiden og I-Priv-logo på baksiden er der sikkert for at folk skal slippe å spørre.  😉

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

 

At usb-kontakten sitter på undersiden, er derimot en smule merkelig. Men ok, I-Priv har sikkert ikke noe imot å ligge på ryggen den korte tiden det tar å oppdatere den. (Mods med mer enn et batteri bør ikke lades mens de sitter i. De bør lades i egen lader.)
Ved siden av usb-kontakten er en LED-lampe som lyser opp når jeg trykker på fyringsknappen. Den kan dessuten brukes som lommelykt.

I-Priv 230WS er det reine lysorgelet når jeg fyrer den. Men det er mange muligheter til variasjon på fargene, så du finner sikkert en som passer deg. Du kan sette en fast farge, multifarger, med og uten fade-off og du kan la den lyse mens du holder fyringsknappen inne – eller slå den helt av.

 

Om du kjøper I-Priv 230WS som kit, kan du få med en TFV12 Prince tank

Kjøp I-Priv med Prince tank fra friskedrag her for kr. 789
Kjøp I-Priv med Prince tank fra PGVG her for kr. 949
Kjøp I-Priv med Prince tank fra elektroniskesigaretter her for kr. 895

 

 

Tre kjappe på fyringsknappen gir deg adgang til innstillingene.

Det er ganske utrolig hvor mye de klarer å dytte inn i en mod. Selv om denne ikke har DVDspiller, er det en liten dame der inne du kan prate med. Hun gjør det du ber henne om, dersom det har noe med innstillinger på moden å gjøre.
Du kan bytte ut dama med en mann om du vil. Eller du kan bytte henne ut med R2D2. (om du digger Star Wars)

 

 

 

 

 

Scroll deg ned til Voice Setting og prat med dama. Hun regulerer watt, bytter til TCmode, slukker lyset, endrer fargen på displayet.

Displayet er forresten skikkelig fancy. Får meg til å tenke Game of Thrones eller slik jeg ser for meg at StarWars-klokke ville sett ut.

Bra jobb av en designer som nok er gamer på fritida.

 

 

 

 

Sammen med kobradesignet på både mod, tank og mash gir det en komplett illusjon.

For den ihuga gameren er dette noe du må ha.  🙂
Kobratanken koster 399 hos friskedrag.no

 

 

 

 

Kjøp I-Priv med Prince tank fra friskedrag her for kr. 789
Kjøp I-Priv med Prince tank fra PGVG her for kr. 949
Kjøp I-Priv med Prince tank fra elektroniskesigaretter her for kr. 895

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret.
Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

 

 

I-Priv 230WS sitter nesten fast i hånda fordi den er avrundet på alle kanter.  Fyringsknappen er så stor at det er ikke noe vanskeligheter med å trefffe den verken med fingrene eller håndflaten. Alt ettersom hvordan du holder den. Hele den ene kortsida er fyringsknapp.

 

 

 

 

 

Talestyring på en mod er kjekt å ha. Jeg slipper å fikle med knappne, (som forresten er både store, tydelige og lette å finne) det er bare å prate til dama som bor inne i I-Priv 230WS. At hun bare kan engelsk er helt ok for meg, så lenge jeg skjønner hva hun sier. Det er ikke alltid like enkelt.  Jeg forsto ikke hva hun sa noe til meg forrige kvelden, men da jeg kikket på displayet så jeg at batteriene var tomme. Det var sikkert det hun mente.

Så kom den dagen da dama ikke ville bry seg om hva jeg sa. Jeg snakket tydelig og med min peneste stemme uten hell. Jeg gikk over til brei cockney-engelsk, så til western-amerikansk og forsøkte meg på swengelsk før jeg ga opp.
At den lysende mirofonen øverst i displayet ikke hadde lyst mens jeg prata, ble jeg klar over i ettertid. Når den ikke lyser, kan ikke dama høre meg. Uansett hva jeg sier eller hvor pent jeg ber.

Nå er min I-Priv 230WS ikke lenger talestyrt, men dama prater av og til.
Jeg syns ikke det er noen vits i å reklamere på manglende mikrofon siden det (helt åpenbart) er en mangelsykdom på denne modellen. Jeg har kikket på nettet og ser flere som har opplevd akkurat det samme. Det spekuleres i tynne ledninger og sviktende lodding. Men I-Priv 230WS fungerer som den skal uten at jeg sier noe. Dessuten slipper jeg rare blikk når jeg sitter på en benk i en park og prater med den inneboende dama. Det er nok av tullinger som går rundt med propper i øra og prater til ledningen de har derfra og ned i lomma der det (ganske sikkert) ligger en mobiltelefon.

 

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

 

En diger magnet nede og en liten magnet oppe holder bakdekselet på plass. dessuten er det to ører på dekselet som smetter inn i hull i overkant. Omtrent der du kan se at det sitter skruer.
Hakk til neglen gjør at det er enkelt å få den store magneten til å slippe taket og du kan ta av dekselet.

To stykk 20700-batterier leverer mer enn nok strøm til mine tanker som kjøres på rundt 50 Watt med juice i 50/50 PG/VG og litt nikotin. 😉

 

 

 

 

 

Kjøp I-Priv med Prince tank fra friskedrag her for kr. 789
Kjøp I-Priv med Prince tank fra PGVG her for kr. 949
Kjøp I-Priv med Prince tank fra elektroniskesigaretter her for kr. 895

 

Egenskaper Smok I-Priv kit:

-Størrelse: 35 x 56 x 158.5 mm
-Mod: 95 x 36 x 35 mm
-Fordamper: 25,5 x 63 mm (28 mm med bulb-glass)
-Vekt: 248 g
-Mod: 188 g
-Fordamper: 60 g
-Materialer: Rustfritt stål og glasd
-Gjenger: 510 i rustfritt stål
-Batteri: 2 stk 18650/20700/21700
-Kapasitet: 8 ml (5 ml med vanlig glass)
-Drip tip: 810 Cobra
-Variabel effekt: 1-230 watt
-Variabel temperatur: 100-315°C
-Kompatibel med motstand: 0,1-2,5 ohm i wattmodus/ 0,05-2 ohm i temperaturmodus
-Tilgjengelig modus: VW, TC med nikkel, titan eller SS316, TCR, Memory
-Skjerm: «ARC reactor screen» LED
-Dual batteri-indikator
-Stemmekontroll
-Oppgradérbar firmware

 

 

Konklusjon:

Dette er en fantastisk flott mod som også er et smykke du kan være stolt av å bruke. Den er flott å se på, god å holde i og har mye strøm til skikkelig mye damp.
Mengder med muligheter som gjør at du kan tilpasse denne til din damp og din måte å dampe på.
Den virker meget solid og har et stilig design.
Princetanken som er i kitet er også av ypperste kvalitet, selv om det er litt variasjon på coilene. Det er også enkelte dampere som har en imgrodd motvilje til alt som kommer fra SmokTech. Min erfaring er positiv. Det er innlysende at det finnes brodne skår overalt, men jeg har ikke opplevd at Smok-produkter har vesentlig dårligere kvalitet enn andre.
At talestyringen svikter etter kort tid er trist, men det er imho ikke et savn om den er borte på mitt eksemplar. Det er ingen hensikt i å slakte I-Priv 230WS av den grunn. Det blir ikke toppscore, men bare et hakk under.

 

 

Vape on !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggere liker dette: