Omtale: Exceed D19

 

Den nye småtassen fra Joytech minner faktisk litt om en mini-Stick V8. Den viktigste forskjellen er at Exceed D19 er en Munn Til Lunge-damper, at den er mindre enn V8 og at den har lys mellom tank og batteridelen.  D19 betyr at den er 19 mm i diameter.

Før du ta den i bruk bør du demontere den og vaske alle tankdelene i varmt vann. Du fjerner rester fra produksjonen og du sikrer deg at det ikke er noe som kan gi usmak på juicen. Du lærer også hvordan den nye tanken ser ut inni. At den er gullende rein etterpå, er jo bare et pluss. 🙂

Kjøp Exceed D19 fra elektroniske-sigaretter.no for 299 her

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

 

 

Med to så ulike coiler som 1.2 og 0.5 Ohm er dette helt klart en damper som vil tilfredsstille både nybegynneren som funderer på å starte med damp og den mer erfarne damper som vil ha litt mer trøkk. Eller litt mer sug – om du vil.

Lyset under tanken er helt enkelt en batteriindikator som blinker ved lav batterikapasitet og som lyser når det er fullt. 1500 mAh er ikke mye sammenlignet med løse batterier, men det er ikke mye strøm den lille tanken behøver for å gi nok damp.

Om du slår av Exceed med de vanlige 5 raske klikk på fyringsknappen og holder fyringsknppen inne i tre sekunder, vil den veksle mellom ‘vanlig’ Watt-mode og Direct Output (som betyr at den gir mer effekt når det er mye strøm i batteriet.)

Du ser hviken mode du er i ved fargen på lyset. Gult lys betyr standard og hvitt lys betyr Direct Output.

 

 

 

Siden EU-bestemmelser sier at maksimum størrelse på tanker er 2 ml blir det trangt når du skal fylle på juice. Det er liten plass rundt skorsteinen og du bør bruke en flaske med spiss tut. Det kan lett bli søl om du har en pipette. Om du er uheldig og får juice i coilen (fordamperhodet) er det viktig at du tørker litt. Om det er en ny coil hjelper det om du suger noen ganger før du fyrer den igjen.  Klissvåte coiler har en tendens til å spytte og surkle litt. Det er ikke farlig, men det er ikke behaglig å få juice i munnen.

 

 

 

 

Inne i esken ligger det ekstra glass, pakninger, coil, ladekabel, garantikort og bruksanvisning på 11 språk inkludert engelsk og dansk.

 

 

 

 

Kjøp Exceed D19 fra elektroniske-sigaretter.no for 299 her

 

 

 

 

 

Mindre enn Stick V8, men den vesle tassen er større inni enn den er utenpå. Den har coiler og batteri som gir deg større skyer enn mange andre startsett for nybegynnere gjør.

Om du vil ha trangere trekk og mindre skyer, kan du strupe tilførsel av luft ganske betraktelig ved å vri på innstillingsskruen. Den har en stor åpning ved siden av en mengde mindre hull. Du finner en god stilling som passer for deg, uansett hvordan du velger å suge.

 

 

 

 

 

 

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret.
Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

Min konklusjon:

En suveren damper for nybegynnere. Den er liten, hendig og har en større fyringsknapp enn mange andre. Den lille størrelsen og det lille batteriet til tross; denne gir mye dampfølelse og minst like store skyer som gamlefar Nautilus.
(Den er så liten at den lett forsvinner i en dameveske. Husk i hviken lomme du legger den i.  Det er ikke alltid like gøy å tømme veska på resturangbordet om du skal finne den.)  😉

Valget mellom 1.2 og 0.5 Ohm på coilen gjør at du ikke vokser fra Exceed D19 på lenge. Du må regne med at du vil få et langt og bra samliv med den karen her.

Husk å slå den av med 5 raske trykk på fyringknappen om du legger den i veska eller i en lomme. Den store knappen gjør at den fyrer lett. (egen erfaring)

Kjøp Exceed D19 fra elektroniske-sigaretter.no for 299 her

 

Litt teknisk informasjon for de av dere som ikke orker å klikke på linken til forhandler:

Egenskaper Joyetech Exceed D19 kit:

-Størrelse: 11,8×1,9 cm
-Vekt: 72 g
-Materialer: Rustfritt stål og glass
-Gjenger: 510 i rustfritt stål
-Batterikapasitet: 1500 mAh
-Kapasitet tank: 2 ml
-Toppfylling
-Effekt: Maks 40 watt
-Beskyttet mot: Kortslutning, for lav spenning, overlading

 

Inkludert i pakken:

-Joyetech Exceed D19 batteri
-Joyetech Exceed D19 fordamper
-Joyetech Exceed 0,5 ohm fordamperhode
-Joyetech Exceed 1,2 ohm fordamperhode (installert)
-MikroUSB-kabel
-Ekstra glass
-Ekstra pakninger

 

 

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: