Unboxing: Aspire Zelos 50W Kit

Akkurat kommet til norske butikker, og en av de første havnet hos meg. Siden dama er fanatisk tilhenger av Nautilus på 1.8 Ohm passer det bra at jeg tester og prøvekjører den før hun får den.

 

En nydelig rødfarge på Zelos og den matchende Nautilus 2 tanken.

 

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

 

I esken ligger også manual, ekstra glass, o-ringer, ladekabel, coil og en driptip i plast for de som ikke liker eller tåler stål i munnen. (hyggelig gjort av dem å tenke på slikt)

 

Kjøp Zelos 50 W Kit fra elektroniske-sigaretter.no for kr 599

Jeg pakket opp, demonterte og vasket tanken som jeg alltid gjør med nytt utstyr. Erfaring med nytt utstyr er at det kan sitte igjen rester av olje eller andre uhumskheter etter produksjonen i tillegg til at det ikke alltid er skikkelig skrudd sammen. Det skader ikke og  da er jeg er sikker på at det er reint før jeg begynner å dampe.

 

 

Zelos 50W er en flott liten sak som kan minne om en istick. Zelos er en smule større, men den nye Nautilus 2-tanken er derimot mindre så denne er mye nettere enn en istick med Nautilus.

Kappen rundt glasset er laget av stål, så det er små sjanser for at det skal knuse om man er uheldig og mister den i bakken. Her sitter dessuten glasset igjen på bunndelen når man skal fylle den. På gamle Nautilus måtte man skru av tanken, snu den opp-ned og fylle den.

 

 

 

 

Vær litt forsiktig om du bruker pipette ved påfylling. Avstanden mellom glasset og skorsteinen er så liten at det er lett å skvette juice rett ned på coilen. Da surkler den fælt og spytter juice i munnen din.

 

Når du trenger å bytte coil, skrur du av ståltoppen, vrir og lirker forsiktig av glasset og skrur ut coilen. Skru inn en ny coil, sett på glasset, (pass på at du får det helt ned over pakningen som ligger øverst på bunndelen) fyll på ny juice og skru på toppen. Med ny coil i tanken bør du vente 5 minutter før du begynner å dampe. Juicen trenger litt tid på å suges opp av bomullen i coilen. Du kan oppleve smaken av brente sokker om du begynner å dampe med tørr coil.  Det smaker ikke godt. 😉

 

Innstillingene er like enkle som på de fleste andre moder.

5 kjappe på fyringsknappen låser den og 5 nye åpner den. Når den er låst virker ingen ting og den kan ikke fyre av seg selv om den ligger i lomma eller i veska. 3 kjappe og du går rett i stealth-mode. Den fyrer, men diplayet er svart og du kan ikke regulere Watt.

Trykker du på pluss- og minusknappen samtidig kan du veksle mellom Watt, Volt, Bypass og TC. (hold deg unna denne om du ikke veit hva du gjør) 

I  tanken sitter det en 0.7 Ohm coil. Det er en mellomting mellom MTL (Munn Til Lunge) og DL. (Direkte Lunge) Du kan dampe omtrent som du røkte; fylle munnen med damp og trekke den videre ned i lungene, eller du kan trekke den direkte ned i lungene. Det følger også med en 1.8 Ohm coil som er til MTL.

Det er en stor fordel at Nautilus 2 benytter samme coilen som gamlefar Nautilus. Det er derfor ikke denne tanken du skal ha om du vil ha store skyer.

 

Kjøp Zelos 50 W Kit fra elektroniske-sigaretter.no for kr 599

 

 

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret.
Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

Her er det god lufting slik at batteriet ikke blir varmt.

 

 

Konklusjon:

Det er en utmerket startkombinasjon og den ble mottatt med stor glede av min bedre halvdel som elsker den lille søte røde damperen.

En fantastisk oppgradering fra istick og Nautilus om du har behov for nytt utstyr. Det er en typisk Munn Til Lunge-damper 
Tanken rommer 2 ml som er EU-standard og like mye som den gamle Nautilusen rommet.

Dette er i aller beste mening av ordet, en damemagnet. 🙂
Den er liten og nett. Den har en helt spesiell nyanse av rødt.
Den har en metallic-effekt i lakken og det gjør at damene i min omkrets har vanskeligheter med å legge den fra seg.  Om dette hadde vært mitt valg av damper, måtte jeg kjøpt to. da hadde jeg muligens fått beholde en sjøl.

Kjøp Zelos 50 W Kit fra elektroniske-sigaretter.no for kr 599

 

Egenskaper Aspire Zelos kit:

-Størrelse: 128x23x38 mm
-Vekt: 158 g
-Materialer: Aluminium, rustfritt stål og glass
-Batteri: 2500 mAh innebygget
-Kapasitet: 2 ml
-Variabel effekt: 1-50 watt
-Variabel temperatur: 100-315° C
-Kompatibel med motstand:
-0,1-3,5 ohm i watt- og bypass-modus
-0,1-1 ohm i temperaturmodus
-Tilgjengelig modus: VW og temperaturmodus med nikkel, titan og SS316 rustfritt stål
-Display: LED

 

Inkludert i pakken:

-Aspire Zelos mod
-Aspire Nautilus 2 fordamper
-Aspire Nautilus 2 fordamperhode på 1,8 ohm (installert)
-Aspire Nautilus 2 fordamperhode på 0,7 ohm
-Ekstra glass
-Ekstra munnstykke
-Ekstra pakninger
-Engelsk bruksanvisning

Kjøp Zelos 50 W Kit fra elektroniske-sigaretter.no for kr 599

 

 

 

 

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: