Det Store Sigarettmysteriet

Har du ennå ikke sett denne, bør du sette av litt tid.

Det skjer mye rart i korridorene i EU-parlamentet. Det er ikke sikkert at vi ville like å vite alt, men vi burde få vite litt mer enn det de tillater oss å få vite. Korrupsjoner og hemmeligheter overlever ikke alt, men det kan se ut som noen mennesker mener at lover og regler skal gjelde for alle – unntatt dem selv.

Direktelink til Det store sigarettmysteriet på nrk sitt arkiv.

 

 


Etter anklagelser om å ha mottatt bestikkelser fra tobakksindustrien, forlot John Dalli sin post som EU-kommissær for helse. To danske journalister reiser til Malta for å avsløre en konspirasjon. Dansk/norsk dokumentar fra 2017. 


 

Direktelink til Det store sigarettmysteriet på nrk sitt arkiv.

 

 

Dansk/norsk dokumentar fra 2017. Etter anklagelser om å ha mottatt bestikkelser fra tobakksindustrien, forlot John Dalli sin post som EU-kommissær for helse. To danske journalister reiser til Malta for å avsløre en konspirasjon.

 

Første gang sendt: NRK2 · Torsdag 2. november 2017 kl. 22:50

Direktelink til Det store sigarettmysteriet på nrk sitt arkiv.

 

 

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: