Det Store Sigarettmysteriet

Har du ennå ikke sett denne, bør du sette av litt tid.

Det skjer mye rart i korridorene i EU-parlamentet. Det er ikke sikkert at vi ville like å vite alt, men vi burde få vite litt mer enn det de tillater oss å få vite. Korrupsjoner og hemmeligheter overlever ikke alt, men det kan se ut som noen mennesker mener at lover og regler skal gjelde for alle – unntatt dem selv.

Direktelink til Det store sigarettmysteriet på nrk sitt arkiv.

 

 


Etter anklagelser om å ha mottatt bestikkelser fra tobakksindustrien, forlot John Dalli sin post som EU-kommissær for helse. To danske journalister reiser til Malta for å avsløre en konspirasjon. Dansk/norsk dokumentar fra 2017. 


 

Direktelink til Det store sigarettmysteriet på nrk sitt arkiv.

 

 

Dansk/norsk dokumentar fra 2017. Etter anklagelser om å ha mottatt bestikkelser fra tobakksindustrien, forlot John Dalli sin post som EU-kommissær for helse. To danske journalister reiser til Malta for å avsløre en konspirasjon.

 

Første gang sendt: NRK2 · Torsdag 2. november 2017 kl. 22:50

Direktelink til Det store sigarettmysteriet på nrk sitt arkiv.

 

 

 

 

Dampekatta

Pensjonert, pasjonert katteeier og damper.

Kjør debatt. Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

X
%d bloggere liker dette: