Juicetest: Norse Fjord -Fruity Apple

Postdama mi kom med en liten pakke med juice fra NorDamp på tirsdag. Fruity Apple het den og som den sommelier jeg er når det kommer til juice, var jeg lettere kritisk.
Men jeg hadde vasket og byttet coil på en Smok Prince og var klar.

 


Utstyret i omtalen ble levert fritt for vederlag fra nordamp.no for å lage en omtale. Produktet har ingen annonseverdi og alle uttalelser er basert på personlig mening, erfaring og preferanser.
Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.

 

Det første jeg gjorde var å smake på den nykomlingen og la den fylle ganen med sin smak og duft. Den smakte faktisk ganske mye friskt eple, ulikt de aller fleste eplesmaker jeg har testet. Inkludert mine egne. 🙂

Her kom smaken av syrlig, grønt eple fram. Ikke så distinkt som den samme frukten, men den var klart tilstede.  Men dempet og avmålt.

Selv med 10 år som damper, trenger jeg fortsatt 6 mg og derfor måtte jeg etterfylle flaska med Fruity Apple med en passende mengde nikotin før jeg fylte Princen med eplejuice. Selv om jeg er fullt klar over at nikotinen trenger litt tid for å homogenisere.

Førsteinntrykket var meget positivt.
Her var det fruktig, grønt eple hele veien. Med en anelse syre som pirret smaksløkene.

Etter omlag en uke har jeg dampet omlag 50 ml av de 60 som flaska rommet da den var ny og jeg mener bestemt at smaken har endret seg litt. Den er ikke lenger så ‘kvass’ – mener halsrøsk – som den var da den var fersk. Nå har den fått en liten uke på seg og jeg har ikke dampet noe annet.
Den er nå rundere i smaken. Ikke så syrlig som tidligere. Litt snillere mot flimmerhårene i halsen. Syrligheten er avrundet, trolig fordi det er nektarin og ikke appelsin som gir syrligheten.
Jeg mener også at jeg kjenner en undertone av jordbær.  Det smaker ikke av jordbær, men det er en ettersmak som kan minne om det.

 

Kjøp Fruity Apple fra nordamp.no for kr. 179

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: