Juicetest: Pukka_Juice

Det fulgte med litt smaksprøver på Pukka Juice da jeg bestilte varer fra nosmoke forrige gang. En eske med seks ulike smaker. Uten nikotin, naturligvis.  😉  Det tok litt tid å vaske nok tanker og det tok litt lengre tid å smake på alle enn jeg hadde tenkt.
Jeg har aldri dampet uten nikotin og måtte ha dampepauser innimellom for å tilfredsstille kroppens behov.


Juicen i omtalen ble levert fritt for vederlag fra nosmoke.no for å lage en omtale. Produktet har ingen annonseverdi og alle uttalelser er basert på personlig erfaring og preferanser.


Tanker som ble brukt er Valyrian, Prince og Crown 3 Alle ble kjørt på mellom 40 og 80 Watt for å erfare eventuell forandring i smaken. Forskjellen var minimal. Det var nesten uråd for meg å kjenne noen forskjell på smaken. Det var kun varmen på dampen som var ulik.

Det tok meg nesten to uker å dampe meg gjennom de seks smakene. Jeg har ikke tømt alle flaskene, men har en plan med dem. Noen av mine venner skal få en hver uten at jeg forteller at de er uten nikotin. Det blir spennende å høre hva de mener om Pukka sin juice. 🙂

Tropical
På innpust kjenner jeg ingen spesiell frukt uten en ananaslignende smake. Den er dessuten litt for kjølig til ikke å inneholde mint. Utpusten bringer med seg både kiwi og melon. Det kan være kombinasjonen av melon og pasjonsfrukt som lurer meg tror jeg når jeg leser og ser hva denne inneholder, Det smaker som det er flere frukter i denne og fruktsmakene ligger igjen i munnen en god stund.
En klar finalist når den beste sommerjuicen skal kåres.

Summer Fruits
Flott samling av sommerlige frukter. Jeg kjenner sommerminnene strømme. Bærsmaken er ikke distinkt, men den er der og ikke er den så søt som fruktige juicer bruker å være. Mer smak på utpust enn på innpust. Litt lime gir alltid en frisk smak på de fleste bær slik lime frisker opp en god saft av fersk selvplukket frukt fra egen hage. Det er slik det smaker av denne.

Dew
«Kaktusaktig» som trolig har grapefrukt som basis. Jeg kjenner at det kribler i halsen 🙂 Det er syrlig og godt på en gang så smaksløkene slår krøll på seg om man ikke er klar over hva det skal smake før det er forseint. Denne er utrolig oppkvikkende, men virker noe tam i smaken. Trolig vil den bli noe kvassere i kantene med en dæsj nikotin. Jeg har heller aldri smakt drikken den refererer til.

Kjøp Pukka Juice hos nosmoke.no her

Black Currant
Solbær er solbær. Rund og fyldig smak. Denne er mildere enn den jeg lager sjøl. Smaken er ikke så utpreget solbær. Den gjør ikke så mye av seg, men smaken av solbær er tilstede hele tiden.
Jeg begynner å fundere på om jeg muligens vil ha lite eller mye solbærsmak.

Lime Lemonade
Namnam.  🙂 Dette smaker som lemonaden jeg husker fra barndommen. Tilogmed den ‘sure’ ettersmaken er med. Sitronen er mest fremtredende uten at denne smaker surt. På Prince-tanken er den mer distinkt i smaken  Denne må du prøve om du liker syrlig juice. Skikkelig innertier.

Blaze
Kjølig, på grensen til å være kald uten typisk menthol- eller mintsmak. Litt usikker på om det er blåbærsmaken som ligger bak bringebærsmaken eller omvendt. En nydelig miks av modne bær.

Kjøp Pukka Juice hos nosmoke.no her

Konklusjon:

Dette er en utrolig samling av gode smaker. Jeg har kjøpt serier fra et antall produsenter, men det er alltid en eller noen smaker som ikke er optimale. Her er det ikke noe å klage på, synes jeg. Dette er en serie jeg gjerne vil kjøpe – når den kommer med nikotin.
Etter 7 år som damper har jeg dampet me rart og smakt mange smaker som ikke passer meg. Dette var midt i blinken. Det er tydelig at Pukka har brukt tid på sammensetting av smaker. (eller hatt utrolig flaks.)  Sjøl har jeg mikset juice i 5 år og min respekt er stor for produsenter som klarer å komme med en serie som alle er like komplette som denne er.


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret.
Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


Jeg vil informere nok en gang at jeg har fått denne juicen fra nosmoke. Jeg har også gjort nosmoke oppmerksom på at jeg ikke gir positiv omtale dersom et produkt ikke fortjener det. Om jeg får noe som er dårlig, skriver jeg det. Det er noe jeg presiserer uansett hvem jeg får gaver fra.

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: