Omtale: Rofvape Witcher 75W Box Mod

 

Snerten liten mod som har alt en damper trenger av innstillinger og som ser utrolig tøff ut, selv om min er rød. Den ligger utrolig godt i hånda med sitt ganske så spesielle utseende.

 

 

 

Jeg fikk lyst på denne med det samme jeg så bildet av den og etter noen dagers bruk har den ikke skuffet. Selv om den spiser batteriet tomt på under en dag. Ikke å anbefale med lav Ohm eller på langturer uten reservebatteri på innerlomma.

 

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

Jeg sleit litt i ti minutter med å finne ut hvordan jeg skulle holde den. Helt til jeg lot hånda – og ikke hjernen – bestemme.  Fingrene finner ut hvordan den skal ligge i hånda og da passer lillefingeren i utsparingen i bunnen og tommelen finner fyringsknappen på toppen. Om du vil snu på displayet gjøres det inne i menyene. Der finner du også innstillinger for Ti, Ni, SS316 og Wattmodus.

Du kan låse knappene ved å holde fyring og minusknappen inne samtidig i noen sekunder. Du kan fortsatt dampe på den, men pluss og minusknappene virker ikke. Dermed vil du ikke risikere at den selvregulerer mens du har den i veska eller i lomma. Standard av og på er de vanlige fem kjappe på fyringen.

En komplett alt-i-en-mod som har alt. Den tar tanker opp til 23 mm med påsittende og opp til 25.5 mm med den medfølgende bøylen.

Det aller beste med innholdet i pakka, er tilskuddet til samlingen av «blå skrutrekkere» – her kom det et svart umbracojern som er kjekt å ha når du skal bytte til den store tankholderen. Du løsner de fire skruene som vises på bildet over. (bare to vises, ettersom det er to på hver side, men det skjønte du sikkert) 

Ladekabel, som ikke bør brukes som ladekabel er også med samt brukermanual og garantibevis.

 

 

 

Fyringsknappen er lett å finne med tommelen. Et lett trykk og du kjenner at det kikker og du damper.

Det er litt uvant i begynnelsen, men fingrene venner seg til det fortere enn hjernen din gjør det.

 

Displayet er ikke stort på en liten mod, men gir deg den informasjonen du trenger. Noen kan muligens savne at den ikke viser Volt når du ikke fyrer den. Om du går inn i menyene med tre klikk på fyringsknappen finner du  Ti, Ni, SS316 og Wattmodus.  Du kan også snu displayet opp-ned.

 

 

 

Under bunnskruen er det plass til et 18650-batteri med plusspolen inn. Et plusstegn på kontakten der inne og et minustegn på lokket gjør det nesten ikke mulig å legge det inn feil vei. Det er heller ingen fjær under lokket så det er ikke noen problemer med å entre gjengene. Sporene i lokket kunne godt ha vært litt kraftigere. De er litt i minste laget til å få skikkelig tak når man skal skru det av og bytte batteri.

 

 

 

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

De to første dagene dampet jeg Jungle Blast på en Crown 3, men jeg måtte jo også prøve den med en liten bellcap for å kjenne på god gammel MTL.

Den ble så liten at den nesten forsvinner mellom fingrene mine. Og smaken er det ikke noe å si på, men det er jo mest på grunn av tanken.

Dessuten skal den bare ha rundt 12 Watt noe som helt klart  er positivt for batteriet. Med fulladet batteri og MTL-tank kan du trygt ta den med på lange turer uten å være redd for å gå tom for strøm.

Problemet er heller at du ikke finner den igjen i lomma eller i veska, den er jo nesten like liten som en gammeldags lighter. 😀

Nok en gang er det til en viss grad bevist at selv kraftige ‘store’ moder er utrolig bra til bruk på MTL. Det er ikke bare skyjegerne og drippergjengen som kan ha glede av de tøffeste modene.

Jeg har (med vilje og hensikt) ikke vist denne til min samboer da jeg er fullt klar over at hun hadde okkupert den tvert. Hun er ihuga MTL og hdde elsket denne lille røde.

 

 

Litt spesifikasjoner for spesielt interesserte:

  • Model: Witcher
  • Zinc alloy construction
  • Material: Aluminium Alloy,Stainless Steel,Zinc Alloy
  • Mod Type: Temperature Control Mod,VV/VW Mod
  • Variable wattage: 7-75W
  • Supports Ti/Ni/SS316 mode
  • Suitable for 23mm/25mm diameter atomizer
  • 510 threading connection
  • Houses single 18650 battery (battery sold separately)

 

 

Konklusjon:

En fantastisk god mod som ligger utrolig bra i hånda og som er så liten at den passer de aller fleste. Selv de mest ihuga anonyme damperne vil like denne.  🙂   Nydelig og bekvem fyringsknapp og mulighet for låsing av pluss og minusknappene.

Jeg finner ikke noe annet negativt ved denne enn at den ‘spiser’ batterier om du kjører den på full guffe med 60-75 Watt. Men det er jo normalt med de aller fleste moder. Muligens kan jeg gi den et lite minus for minimal rifling på batterilokket, men den minusen er liten.

Med den beskyttelsen som er standard rundt tanken er det lite trolig at tanken knuser selv om den skulle ramle i asalten.

Siden jeg ikke finner noen norsk leverandør av denne, kan det opplyses at min er kjøpt fra Fasttech og kostet 25$ Det tok omtrent fire uker før den lå i postkassa.

 

 

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: