Omtale: iJoy Genie PD270

Om lommelykt og ny mod står øverst på årets ønskeliste, er dette tingen. Det er nok en bror til Captain PD270 siden de begge har samme typebetegnelse PD 270 som betyr at den benytter to 20700-batterier. Genie har dessuten innebygget lommelykt. At batterier er inkludert i pakka er ubetinget en stor fordel.

 

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


Kjøp Genie PD270 for kr 795 fra nosmoke.no her

 

Førsteinntrykket er at den kjennes uvant i hånda. Der er ganske annerledes enn andre moder. Den har fasongen som en 2/3-batteriers RX2/3, men er et nummer større siden batteriene er større. Den er mindre enn RX200/ 300 selv om den  er en smule høyere.

Allerede på dag 2 kjenner jeg at den ligger bedre i hånda enn mange andre rektangulære moder. Den firkantede, runde formen passer bedre og vanen med å fyre med tuppen på tommelen (som jeg gjør på de fleste andre moder) er byttet ut med det indre leddet på samme finger.

Men ikke tro at dette er en mod utelukkende for avanserte dampere. Den kan like gjerne benyttes av en nybegynner med Nautilus. Og duverden så lenge batteriene varer med 1.8 Ohm og MTL.

Adapter/ sovepose til 18650 er en fordel slik at du ikke trenger å kjøpe mange 20700, men kan bruke de du allerede bruker til andre moder.

Men ok, den er nok ikke laget med tanke på så høye verdier på Ohm. Med sine 234Watt og muligheter til alt som finnes av innstillinger for ulike modi og coilvarianter er det ikke Nautilustanker man har flest av om man kjøper denne.

 

Det kan jo være at man savner en lommelykt.  Genie PD270 har en slik på bakre deksel og egen av/på-knapp som sitter på motsatt side for fyringsknappen. Men du risikerer ikke å tenne lykta hver gang du fyrer. Den må trykkes inn tre ganger for å lyse. Og tre ganger igjen for å slukke den.

Kjempeflott når man kommer seint hjem, døra er låst og kona har ‘glemt’ å tenne utelampa.

 

Batteridekselet som lykta er montert på, har fire små magneter og sitter ganske godt fast. På sidene er det også pyntelys som veksler mellom fem farger (pluss to egeninnstilte) mens du damper. Stort display med lettleste tall og innstillinger for NI/ TI/ SS og TCR  – Det store spennet fra 0.05 – 3.0 Ohm gjør Genie PD234 til en mod for alle typer dampere nesten uansett dampemåte. Du kan også sette på 30 mm tanker uten overheng.

 

 

 

 

Går du for Full Pakke kan du også kjøpe Captain tanken i en farge som paser til mod, pyntelys eller eget humør. Går du All In er det klart at du må ha en av hver. 😀

 

Kjøp Genie PD270 for kr 795 fra nosmoke.no her

 

Ti ulike farger på Captain tank
Fire ulike backskins til Genie PD234

Backskins er selvklebende, tilpassede (de kaller det slangeskinn, men det er nok bare utseendet) merker du kan sette på batteridekslet for å gjøre den litt mere din.

 

Husk også på at batterier ikke skal lades i moden med kabel. Den skal kun benytte til oppgradering, ALDRI til lading.

 

 

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

Konklusjon:

En stor og kraftig mod som er liten i størrelse. Det er utført et nydelig designerarbeide på denne. Det er positivt.

Sinklegeringen er solid og lett i vekt, det gjør den til en mod i mellomvektklassen.

Et stort pluss for 20700-batterier som er helt klart morgendagens batteristørrelse. At det følger batterier med når du kjøper den er et plusspluss. 🙂

 

 

Ijoy Genie PD270 egenskaper:

  • 234w maks effekt
  • RGB baklys
  • Stor og klar skjerm
  • Ikke overheng med tanker opptil 30mm i diameter
  • Benytter 2 stk. 20700-batterier (inkludert)
  • Kan brukes som lommelykt
  • Ni/Ti/SS temperaturkontroll
  • TCR-funksjon
  • Magnetisk bakdeksel
  • Kan lades via USB (ikke gjør dette)
  • Oppgraderbar firmware

Pakken inneholder:

  • 1 x Ijoy Genie PD270 box mod (234w)
  • 2 x 20700 batterier – 6000mAh
  • 1 x USB-kabel
  • 1 x Bruksanvisning
  • 1 x Garantikort
  • 1 x Selvklebende snakeskin

 

 

 

1 thoughts on “Omtale: iJoy Genie PD270

  1. Yngve Norback says:

    Hei, jeg hadde normalt hatt et inntrykk om PD270 som jeg bestilte 1/1, men ennå ikke har fått. Jeg bestilte og betalte den 1/1. Da jeg ikke hadde sett den på sporing til posten sendte jeg en henvendelse til nosmoke.no på mail med kvittering som bilag. Dette gjorde jeg i går 5/1, noen timer etterpå fikk jeg beskjed om at de prøvde å få sendt varen samme dag den blir bestilt om ikke så ble varen sendt dagen etter. Svaret er datert, ;), 1/1. når jeg går inn på siden deres nå, så står PD270 som utsolgt.
    Det er tredje gangen jeg kjøper fra nosmoke uten at det har vært det minste problem…… Muligens nyttårsfeiring trakk ut. 😉

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: