Omtale: Smok TFV8 Big Baby Beast

 

Smok TFV8 The Big Baby Beast er storebror til Baby Beast og en mindre variant av Cloud Beast.

Den medfølgende 0.15Ω V8 Baby-X4 coilen sitter i mitt testeksemplar som får påfyll av egenprodusert juice 50/50 i 6 mg. Jordbærsmak med fersken.

Denne er kjørt på et antall ulike mods over en ukes tid.

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

Inspeksjon av innholdet i esken:

  • 1 x TFV8 BIG Baby Beast Tank (0.15Ω V8 Baby-X4 coil installert)
  • 1 x V8 Baby-T6 0.2Ω sextuple coil
  • 1 x V8 Baby RBA kit
  • 1 x Ekstra glasstank
  • 1 x Ekstra glasstank for RBA oppsett
  • 1 x 510 drip tip adapter
  • 2 x Smok vape bands
  • 5 x Ekstra o-ringer
  • 1 x Bruksanvisning

Nammenam for en ihuga dampersjel. Eget glass til RBA er ikke dagligdags i min verden. Ofte er både RBA-dekk og glass ekstrautstyr.

Kjøp TFV8 BIG Baby Beast Beast for kr 359 fra nosmoke.no her

 

At bruksanvisningen er på russisk, italiensk, spansk, fransk, tysk og engelsk er helt ok, siden jeg foretrekker å lese den på norsk eller kinesisk.

Egen umbraconøkkel følger også med. Kjekt å ha en i reserve. (Blå skrujern og umbraconøkler får man aldri nok av.) 

Vape-band er imo kun pynt, men det er innlysende at det er en sikkerhet i å bruke dem. Litt mindre fare for å knuse tanken dersom den skulle finne på å hoppe ned på betonggulvet, påstår de som sverger til vape-band.

 

Toppfylling kan ikke bli enklere enn på TFV-variantene fra SMOK. Den er genial. Helt enkelt. Vri på toppen, fyll på mer juice, lukk toppen og damp.

Første testmod til Baby Beastet er Predatoren og siden coilen fungerer mellom 30 og 70 Watt, starter jeg med 30. ‘Best 45 – 60’ står det på coilen, men min erfaring tilsier at jeg begynner i bånn og jobber meg oppover.

Joda, bra smak på juicen og voksen sky. På 40 watt er smaken bedre og skyen litt tettere. 50 Watt er helt topp mener jeg etter en kjapp test også på 60.

Smaken kommer til sin fulle rett og skyen er tett og fin. Jeg lærte fort på Cloud Beastet at jeg måtte ta små trekk og forsøker å huske det når jeg damper på digre tanker.

 

Baby Beastet har fått påfyll av juice og er flyttet over på en Wismec RX300. Jeg fortsetter med 50 Watt og jobber meg sakte opp og ned for å finne mitt ‘best-spot.’

Hmm..  Her må jeg faktisk innrømme at selv 60 Watt er for mye for meg. Trolig er det min egen feil som ikke klarer å trekke korte nok drag, men jeg syns ikke jeg får nok smak på de to, tre sekundene jeg kan trekke før coilen er tørr.  Jeg kan kanskje prøve med en tynnere juice. 🙂 Det høres ut som en plan.

 

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

 

Tynnere juice er fylt på (30/70) og opplevelsen av smak og min tilvendte måte å dampe på er bedre. Jeg foretrekker å ta lange (5-7 sekunder) trekk. Smaken er fyldig og skyen er tjukk, selv på 45 Watt. På 50 er smaken den samme og skyen tjukkere.

Jeg er førnøyd over at jeg klarte å knekke koden til TFV-tankene; tynnere juice er tingen. Da klarer coilen uten problemer å trekke opp nok juice mellom hvert trekk.

Med dette i bakhodet kan jeg dampe videre på mine TFV-tanker og gleder meg til å teste 12’eren som kom i hus rett før helga.

Følg med i neste bolken.  🙂

 

 

Kjøp TFV8 BIG Baby Beast Beast for kr 359 fra nosmoke.no her

 

 

Konklusjon:

Det er en fordel med korte trekk på TFV8 Big Baby Beast, Iallefall om du ønsker å kjøre den på mange Watt.  Men med en tynnere juice (mer PG enn VG) klarer du å lure tanken til å gi deg den samme opplevelsen.

En fantstisk tank som er liten i størrelse, men stor nok til de av oss som aldri er langt unna juiceflaska. Som sine brødre i TFV-serien, er denne også tørst.

Siden jeg som kjent ikke er tilhenger av TC (Temperature Control), har jeg heller ikke prøvd denne. Kanskje en vakker dag finner jeg ut hvordan jeg skal dampe med TC, men til da må dere finne ut av det sjøl.

Vape on.  😀

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

X
%d bloggere liker dette: