Dampetreffet på Voss

En glad gjeng dampere samlet seg klokka sju på VIP-rommet i kjelleren på Inside for prøvesmaking av 20 juicer jeg hadde fått fra HolySmoke.

Det er mange rom under fortauet og gata som tilhører Inside og som eierne holder på å pusse opp.

VIP-rommet på Inside er ikke stort. Knappe 20 kvadrat og ikke helt ferdig oppusset, men det er helt klart en bra plass for mindre grupper.

 

 


All juice til smakstesten er donert oss av HolySmoke og testen ble gjort som blindtest.

Ingen visste hva den het eller hvordan den ville smake.


 

Siden vi ikke hadde nok reine tanker, ble testen lett reduert, men vi klarte å prøvesmake 15 før vi ga oss. Om smaksløkene var mettet, eller om vi hadde fått i oss nok ulike smaker er usikkert, men det kan også tenkes at det helt enkelt var manglende tanker.

Jeg hadde på forhånd anonymisert alle flaskene og hadde helt enkelt fjernet etiketten og gitt de et nummer. Ingen visste derfor hva juicen het eller hva den smakte.

Skjemaer til utfylling var også klart til bruk da damperne inntok arenaen. -Smakstestingen kunne starte.

Testpanelet skulle gi tallkarakter til Smak på innpust, Smak på utpust, Total score og en bekrivelse av smaken. Tislutt skulle de gi en totalvurdering  av juicen.

Det var også tenkt å gi karakter til dampsky, men siden noen smaker måtte gå på Nautilus mens noen gikk på dripper hoppet vi over den scoren.


Hvordan testen gikk? Hvilken juice likte panelet best? Hvilken likte de minst? 


 

Tida går fort når man er i godt selskap og praten handler mest om juice, men vi var inne på mange temaer som ikke hadde noe med damp, tanker eller juice å gjøre. Det er nok en av grunnene til at folk kommer på dampetreff. Derfor tok det også flere timer enn tiltenkt på å sende 15 moder rundt bordet.

Noen i testpanelet hadde sterkere meninger enn andre og uttrykk som ‘kvalmende’ og ‘ikkefaen’  ble gitt som vurdering samtidig som ‘kjempegod’ og ‘veldig god!!!’ -med tre utropstegn ble brukt om andre juicer.

Det er å håpe på at Inside vil investere i bra ventiasjon når den tid kommer. Tåka lå tett da vi hadde dampet en stund, men når vi først var igang med prøvesmakingen merket vi som satt i rommet ikke stort. Vi fikk heller ingen klager fra de gjestene som spilte shuffle og biljard i naborommet.

 

Rundt bordet fra venstre Hårek Rokne, Odd Honve, Jane Takvam, Trine Haukaas og Eivin Herfindal i full gang med smakstest av juice fra HolySmoke. Øyvind Moen var i baren da Dampekatta sjøl tok bildet.

 

Hvordan testen gikk? Hvilken juice likte panelet best? Hvilken likte de minst? 

Helt i bånn havnet 9 muses og Apache.  9 Muses er en jordbærsmak med hint av fløte og yoghurt. Apache er en tobakksvariant.

Litt oppover på lista finner vi på fjerdeplass Banana som helt åpenbart smaker av banan. På tredjeplass Holy Cream, på andreplass Jungle Blast. En fruktig juice med klare smaker av ikkegjenkjennbare bær.  Helt klart en utmerket All Day Vape.

Vinneren av Vossadamp sin uhøytidlige juicetest er Holy Smoke sin Baby Dragon som er røde bær med en topping av eukalyptus. En nydelig juice som lett kan bli en All Day Vape.

En meget vellykket smaktest på et hyggelig dampetreff som det trolig kommer til å bli flere av her på Voss.

 

HolySmoke gir fortsatt 5% rabatt på første bestilling fra nye kunder.

HolySmoke sin hjemmeside

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: