Omtale: Smok TFV8 Cloud Beast

Da TFV4 gjorde sitt inntog på markedet var det lange køer i alle dampebutikker. Denne nyvinningen ville ‘alle’ ha. De fleste ville helst ha den igår.

TFV4 kom i 3 varianter,  TFV4, TFV4 Micro og TFV4 Mini. Alle med et utall ulike coiler og en smaksopplevelse ikke mange hadde opplevd.

Så kom TFV8 og dampere over hele verden klikket vilt på butikkenes handlekurver igjen. SMOK har lært markedsføringens hemmelighet; Følg opp med en ny variant før den forrige har dekket markedet.

 


Produktet som omtales er mitt eget og jeg har ingen tilknytning til noen norsk dampebutikk. 

Det er kun mine subjektive meninger som kommer fram her. All produktinformasjon kommer fra produsent og leverandører.


 

Cloud Beast er en stor tank. Den rommer 6 ml juice og har en diameter på 24.5 mm. Du trenger en voksen mod for ikke å få overheng.

Inspeksjon av innholdet i esken:

  • 1 x TFV8 Cloud Beast Tank
  • 1 x V8-T8 åttedobbel coil (0.15Ω)
  • 1 x V8-Q4 kvadruppel coil (0.15Ω)
  • 1 x Turbo RBA hode (0.28Ω)
  • 1 x Ekstra glasstank
  • 1 x Bomull
  • 1 x Ekstra toppakning
  • 1 x 510 drip tip adapter
  • 1 x Unbrakonøkkel
  • 2 x Vape bands (gummiringer til å feste rundt tanken)
  • 2 x Ekstra o-ringer
  • 4 x Ekstra skruer
  • 1 x Bruksanvisning

Jeg er personlig motstander av uttrykk som ‘åttedobbel’ ‘tredobbel og andre sammensetninger som har med dobling å gjøre når det rent praktisk ikke har noe med en dobling å gjøre. men når tilogmed Norsk Spraakraad har godkjent det har jeg sikkert ikke noe å si.

Med RBA som standard er dette en tank som tiltrekker de fleste som damper Munn Til Lunge.

Toppfylling med vri-topp er en løsning som er  (unnskyld uttrykket) helt topp.  🙂

Null søl med juice som vi alle helt sikkert har opplevd med bunnfylling og ulike varianter av mekanismer for å finne påfyllingshullet.

En liten ‘smekklås’ på toppdelen og du vrir hele toppen nesten 180 grader og tanken er klar til å motta mer juice. Vri toppen tilbake til du kjenner det lille klikket og damp videre. Null stress.

Coilene som TFV8 bruker er digre.  Enorme er kanskje en riktigere betegnelse. De er store – og dyre.

 

 

Kjøp TFV8 Cloud Beast for kr 359 fra nosmoke.no her

 

TFV8 Cloud Beast har et utall coiler.  Jeg har testet med den som heter V8-T6 Sextuple Coil. 0.2 Ohm. Den er ment å kunne brukes mellom 50 og 240 Watt, men anbefalt for best smak mellom 110 og 150 Watt. Korte trekk på maksimum tre sekunder er mer enn nok.  Den brente, varme smaken kommer etter det. For å unngå å ødelegge coilen bør du venne deg til en ny måte å dampe på.

Tanken fylles med egen juice – en hjemmelaget jordbær/fersken i 50/50 på 6 mg.

Montert på en Wismec RX300 starter jeg på 50 Watt og kjenner smaken av jordbær og kan ane ferskensmaken. Flott fyldig sky følger på utpust og ferskensmaken kommer fullt fram.

På 70 Watt blir dampen varmere og smaken litt mer framtredende. På 80 Watt er  dampen varm og lett ubehaglig etter 5 sekunder. Det smaker liksom brent. Men jeg gir meg ikke og fyrer opp på anbefalt laveste styrke – 110 Watt.  Huff. Ubehaglig varm damp og brentsmaken kommer med en gang. Hmm,, kanskje tom tank? Kanhende jeg ikke har klart å stoppe etter tre sekunder?

 

Refill på tanken med Quack Goose Juice i 70/30 på 6mg.

Se der ja. Der kom tanken litt bedre ut av testen. På 110 Watt var dampen varm, men ikke ubehaglig varm og smaken av noe karamellignende kom mest på utpust.  Korte trekk er tingen.

På 120 Watt begynte smaken å komme til sin rett med nyinnøvde korte trekk. Fyrer du vanlig, 5, 6, 8 sekunder brenner du helt sikkert opp coilen fullstendig. (egen erfaring.)

6 ml juice er mye, men i en tørst tank må du nok fylle oftere enn på andre tanker. Riktignok drikker den mindre om du går med i Watt.

Luftinga er større på denne enn på forløperen TFV4. Min måte å dampe på syns at det er litt i største laget med full åpning Derfor struper jeg denne til omtrent halv åpning. Da har jeg fortsatt følelsen av litt motstand når jeg suger.

Smaken på 120 Watt med korte trekk og på 75 Watt med mine vanlige er ikke nevneverdig stor. Men jeg vil anta at den drikker litt mindre juice på 75 Watt.

 

 


Jeg damper fordi jeg setter pris på smaken og skyene. Jeg har ingen interesse av hva som er inne i noe av utstyret. Det viktigste for meg er at det virker når jeg skal bruke det.


 

 

 

Konklusjon:

Først må du lære deg å dampe på nytt. Korte trekk er tingen på en TFV8.  En utrolig bra tank som anbefales om du finner ut av forholdet mellom PG/VG og watt. Det er mye mulig den oppfører seg annerledes på TC, men siden jeg ikke blir venn med den måten å dampe på, har jeg ikke prøvd den.
Skyer lager den nesten uansett juice.

Coilenes anbefalte Watt bør tas med en stor klype salt. Start på laveste styrke og jobb deg sakte opp til du finner ditt smaksnivå og bry deg ikke om hva som står på coilen. Ikke glem å øve deg på korte trekk. Da blir du helt sikkert fornøyd.

 

Kjøp TFV8 Cloud Beast for kr 359 fra nosmoke.no her

 

Har du en mening om dette?

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: